Despre noi

De ce noi?

  • Consiliere gratuită
  • Economisți timp, bani și energie
  • Informații complete despre piața auto și financiară
  • Oferte comparative
  • Aprobare in 24h
  • Costuri reduse de finantare
  • Autoturisme de foarte buna calitate, cu garantie
  • Posibilitatea finanțării pe leasing pentru masina din afara tarii
  • Suport în întocmirea dosarului de finanțare
  • Confidențialitatea tranzacțiilor

Venim în sprijinul dumneavoastră datorită experienței de peste 8 ani pe care am acumulat-o în domeniul vânzărilor auto și a consultanței financtiare. De-a lungul activității noastre am încheiat numeroase parteneriate cu dealeri interni și internaționali, pentru a vă oferi flexibilitate în alegerea autoturismului dorit.

Avem posibilitatea de a finanța autovehicule aduse din afara țării!

Volumul mare de tranzacții și colaborările strategice pe care le avem cu societățile de finanțare ne permit să practicăm oferte mult mai competitive decât cele pe care le puteți obține dumneavoastră, ca și personă. Mai mult de atât, echipa noastră nu percepe comisioane, activitatea noastră fiind remunerată de partenerii noștrii, în baza contractelor încheiate.

Echipa noastră de vânzari,formată din profeșionisti, vă vor înainta, pentru orice solicitare făcută, cel puțin 3 oferte, adaptate nevoilor dumneavoastră, împreună cu consilierea de specialitate pentru completarea corectă și completă a dosarului de finanțare. Expertiza în domeniu ne va permite să stabilim, încă de la prima discuție, societatea de finanțare ce oferă cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră. Am învățat, de-a lungul activității noastre, că un serviciu de calitate, oferit prompt, ne va recomanda pe mai departe, în anturajul clienților noștrii.

 
CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ
Consulanții noștrii financiari vă vor prezenta cele mai competitive oferte de finanțare din piața, raportate la venitul și posibilitățile dumnevoastră financiare. Un consultant de vâzări se va deplasa la dumnevoastră pentru prezentarea ofertei și a documentației necesare analizei financiare. Consilierea noastra va fi prezentă pe tot parcursul procesului de achiziție până la livrarea bunului.
CONSULTANȚĂ AUTO
În cazul în care autoturismul pe care îl doriți nu l-ați găsit în oferta noastră, vă putem ajuta în găsirea acestuia datorită parteneriatelor pe care le avem cu diverse parcuri auto din țară și din străinatate.
SIGURANȚA TRANZACȚIEI
Asigurăm siguranța tranzacției oferindu-vă informații complete despre: starea tehnică / estetică a autoturismului, veridicitatea numărului de km și garanția acestuia. Vă putem ajuta în demersul necesar verificării autoturismului la un dealer autorizat.
SUPORT AFTER-SALES
Vă oferim asistență pe tot parcursul derulării contractului pentru rezolvarea unor situații neprevazute cum ar fii: împuterniciri de daună, împuternicirii pentru ieșirea din țară, situația soldului, închideri anticipate de contract precum și alte situații neprevazute care pot aparea.