Ofertă leasing auto

LEASING AUTO CU SERVICII INCLUSE
Echipa noastră vine în întampinarea dumneavoastră cu cele mai competitive produse de finanțare, adaptate nevoilor și situației financiare.

STRUCTURĂ DE FINANȚARE

  • Avans: 15-50 % (în funcție de marcă, model și situația financiară)
  • Perioadă: 12-60 luni
  • Valoare reziduală: 1-20 %
  • Asigurarea CASCO (se poate plătii lunar, trimestrial, semestrial sau anual)

În funcție de tipul de formă juridică avută: Persoană Fizică (PF), Persoană Fizică Autorizată (PFA) sau Firmă/Persoană Juridică (PJ), documentația diferă. Pentru mai multe detalii consultați pagina cu documentații pentru acordarea leasingului auto.

Vezi documentația necesară

Avem misiunea de a găsi soluții de finanțare oricărei situații particulare (situații dificile precum existența unei persoane în CRB și BC, neîncadrarea veniturilor datorită scoring-ului nefavorabil, imposibilitatea de a aduce documente justificative de venit, datori ale societăților către bugetul de stat, firme noi înființate, pentru echipa "BestAuto-Leasing" au rezolvare).

Sună interesant?

CONSULTANȚĂ
FINANCIARĂ
Consultantii nostrii financiari va vor prezenta cele mai competitive oferte de finantare din piata raportate la venitul si posibilitatile dumnevoastra financiare. Un consultant de vazari se va deplasa la dumnevoastra pentru prezentarea ofertei si a documentatiei necesare analizei financiare. Consilierea noastra va fii prezenta pe tot parcursul procesului de achizitie pana la livrarea bunului.
CONSULTANȚĂ
AUTO
In cazul in care autoturismul pe care il doriti nu l-ati gasit in oferta noastra, va putem ajuta in gasirea acestuia datorita parteneriatelor pe care le avem cu diverse parcuri auto din tara si din strainatate.
SIGURANTA
TRANZACTIEI
Asiguram siguranta tranzactiei oferindu-va informatii complete despre: Starea tehnica/estetica a autoturismului, veridicitatea numarului de km si garantia acestuia. Va putem ajuta in demersul necesar verificarii autoturismului la un dealer autorizat.
SUPPORT
AFTER-SALES
Va oferim asistenta pe tot parcursul derularii contractului pentru rezolvarea unor situatii neprevazute cum ar fii: imputerniciri de dauna, imputernicirii pentru iesirea din tara, situatia soldului, inchideri anticipate de contract precum si alte situatii neprevazute care pot aparea.